Frans en Anja

Frans en Anja

 


Hallo, tijd om ons even voor te stellen..

Wij zijn Anja en Frans Renne en zijn sinds 1998 eigenaren van manege Overbos, voorheen Ruiterschool Liesbosch. Samen met onze kinderen Mike en Kim wonen wij nu 8 jaar hier op het bedrijf.

Gewoon, Gastvrij en Genieten zijn de woorden die het meest bij ons passen en willen dit ook graag bieden aan onze klanten.

Wij zijn bevoorrechte mensen om met zon leuk team iedere dag ons werk te mogen doen, dit maakt alles natuurlijk veel beter en makkelijker.

Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen of een drankje te komen doen.
Mike Renne

Mike Renne
Ik ben Mike Renne en ben 24 jaar. Vanaf het moment dat mijn ouders de manege overnamen was ik gek op paarden maar eigenlijk toen al veel gekker op  sjofels en tractors .Naar wedstrijden en  mijn Z1-debuut hield ik het paardrijden voorgezien.

3 jaar geleden ben mijn eigen bedrijf gestart onder de naam M. Renne. Mijn specialiteiten zijn grond en straat werken , containerverhuur en transport.

Bij ons thuis op de manege help ik ook  graag een handje mee met klusjes en zorg ik voor het onderhoud van de rijbanen. 

Kim Renne

Kim Renne
Hoi, ik ben Kim en ben 22 jaar! Van jongs af aan ben ik al te vinden in de stallen. Ik ben opgegroeid met paarden en ik zou het dan ook zeker niet anders gewild hebben. Ik heb leren rijden op mijn eerste pony; Witje. Witje is nu nog steeds de knuffel shetlander van onze manege die al onze jonge ruitertjes voor het eerst leert paardrijden. Na vele wedstrijden gereden te hebben is mijn hoogtepunt toch wel mijn deelname op Nederlandse kampioenschappen in de klasse ZZ-licht. Nu ik het paardrijden op een lager pitje heb gezet ben ik vaak te vinden achter de bar. Verder zorg ik voor de planning, stalwerkzaamheden en beantwoord graag de vragen van onze klanten. Ik hoop u snel eens te zien in onze kantine voor een drankje of eventuele vragen!

Danielle Derks

 Danielle Derks

 

 

Hoi mijn naam is Daniƫlle en ik ben 19 jaar oud. Paarden zijn al vanaf kleins af aan mijn passie. Toen mijn opa een pony in de stal had staan was ik gelijk verkocht, ik was toen 2 jaar. Sinds die tijd wil ik niks anders meer dan hele dagen bij de paarden zijn.
Ik heb mijn opleiding paardensport in Roermond met succes afgerond! Nu doe ik voor klanten paarden opleiden en verder trainen.
Op de woensdag en de zaterdag geef ik les op manege Overbos wat ik met alle plezier doe!
Ik hoop jullie snel te zien .

 

Richard de Pijper

Richard de Pijper
Hallo ik ben Richard en ik ben 32 jaar. Ik ben altijd in de stallen te vinden tijdens de groepslessen om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Mijn werkzaamheden zijn verder; lessen mee op en afzadelen, paarden voeren, paarden op en van de wei halen en het netjes houden van de stallen.

Wat het zo leuk maakt is dat ik altijd met mensen en dieren tegelijkertijd aan het werk ben.

Daisy Knaflewski

Daisy foto
Hallo, Ik ben Daisy Knaflewski en ik ben 28 jaar. Ik ben van jongs af aan al te vinden op manege Overbos, wat voorheen Ruiterschool Liesbosch was. Vroeger ging ik altijd met Anja, Mike en Kim mee op wedstrijden om ze te supporteren maar natuurlijk ook voor de gezelligheid.

Nadat ik de opleiding paardenhouderij en management heb afgerond, heb ik in 2007 ook mijn diploma gehaald voor instructrice. Sinds 2014 werk ik nu hier op de manege. Naast lesgeven kun je mijn eigenlijk overal vinden; Stal werkzaamheden, bardienst, kinderfeestjes en ponykampen begeleiden.. 

En dat alles doe ik met veel plezier!